Terug naar teamoverzicht

K.D.A. Cornelissen

Huisarts

 

Spreekuurtijden


Vakantie

08 – 26 juli 2024

 

 

 

 

 

 

Over mij

Samen met Baukje de Win ben ik sinds december 2011 werkzaam in Medisch Centrum aan de berg waar wij een   duopraktijk vormen. Patienten van onze praktijk hebben dus 2 huisartsen. Wij werken allebei 3 dagen van de week. 

Op woensdag werken we samen en zorgen dan voor een goede overdracht naar elkaar

Natuurlijk zijn wij 2 verschillende persoonlijkheden, dus als U een voorkeur voor één van ons beiden heeft kan dat bij het maken van de afspraak bij de assistente aangeven. Zij kan daar dan rekening mee houden mits het geen spoedeisende klacht betreft. 

Mijn loopbaan als huisarts begon in 2005 na mijn opleiding in Maastricht. Ik vond tijdens mijn opleiding heel veel vakken boeiend en heb dus gekozen voor het brede vak van de huisartsgeneeskunde. Dat doe ik met veel passie. De veelzijdigheid van het vak en de grote variatie van klachten en personen die ik tegenkom en de groeiende contacten met mensen ervaar ik als een rijkdom. Ik houd van een directe communicatie, met gevoel voor humor. Naast mijn werk ben ik partner en moeder van 3 mooie kinderen, 2 meisjes en een jongen. Wij wonen in Eindhoven. In mijn vrije tijd hockey ik graag en hou ik van lezen.