Visie & Missie

Met onderstaande visie & missie willen wij u duidelijk maken waar wij voor staan en wat u van ons mag verwachten als moderne huisartsorganisatie.

 

VISIE:

Wij leveren goede en samenhangende eerstelijns zorg op maat, dicht bij de patiënt en gericht op de Nuenense bevolking.

Dit gebeurt generalistisch, persoonsgericht en op continue wijze, met aandacht voor zelfredzaamheid en welzijn.

 

 

MISSIE:

Wij willen de best mogelijke huisartsenzorg bieden aan onze Nuenense bevolking en hiermee diens gezondheid en welzijn in belangrijke mate helpen verbeteren.

Dit willen we bereiken door te werken vanuit de visie van positieve gezondheid die een betekenisvol leven nastreeft binnen ieders eigen veerkracht en regie.

In het kader daarvan zullen we zo optimaal mogelijk samenwerken met onze regio-partners.

We investeren maximaal in ons eigen team door het continu verbeteren van onze organisatie en het coachen van onze werknemers.

Zo creëren we proactiviteit, betrokkenheid en patiëntgerichte zorg.

We willen nadrukkelijk niet meer groter worden om deze betrokkenheid en patiëntgerichte zorg te blijven garanderen. Dit zal zich vertalen in het toekomstbestendig afstemmen van ons actuele zorgaanbod en dienstverlening binnen onze huidige herkenbare locatie met de middelen die het pand ons biedt.

Digitalisering en slimme zorgtoepassingen bieden de mogelijkheid om de zorg steeds vaker tijd en plaats onafhankelijk te maken.

We hebben aandacht voor kwaliteit en veiligheid volgens de richtlijnen van het N.H.G.