In- & Uitschrijven

Momenteel nemen alle huisartspraktijken in Nuenen nieuwe patiënten van buiten Nuenen aan, mits u naar Nuenen verhuisd bent en nog geen huisarts in de buurt heeft. 

 

Als u zich wilt inschrijven als nieuwe patient vragen we u om onderstaand inschrijfformulier alvast geheel in te vullen, en contact op te nemen met de assistente. Bij inschrijving dient u de verzekeringsgegevens van al uw gezinsleden en uw legitimatie (paspoort of rijbewijs) mee te nemen. Ook willen we u vragen om het toestemmingsformulier van VZVZ goed in te vullen.
Uw meest essentiële medische gegevens zijn dan inzichtelijk voor o.a. de dokter en apotheek op de huisartsenpost. De nieuwe AVG privacywet van 25 mei 2018 geeft aan dat iedereen hiervoor formeel eerst toestemming moet geven. ( Kijk voor meer informatie op www.volgjezorg.nl )

Wij kunnen alleen patiënten aannemen woonachtig in het postcodegebied 5671 tot en met 5674.

 

Download inschrijfformulier

Download VZVZ toestemmingsformulier

Download uitschrijfformulier

Download folder “Een andere huisarts kiezen.”

Als u overstapt naar een andere huisarts hebben we daar een getekende bevestiging van nodig, zodat we alles kunnen overdragen. Voor overschrijving naar een andere huisarts vragen we u om bovenstaand formulier uit te printen, in te vullen en in te leveren bij onze assistente.