Terug naar teamoverzicht

B.E.H. de Win

Huisarts

 

Spreekuurtijden


Vakantie

22 juli – 09 augustus 2024

 

 

 

 

Over mij

Samen met Karin Cornelissen werk ik sinds december 2011 met veel plezier  in een duo praktijk in de huisartsenpraktijk aan de Berg. 

Voor die tijd werkten we beide als huisarts in een praktijk in Eindhoven en gaf ik les aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Wij werken allebei 3 dagen van de week in onze praktijk. Ik op de dinsdag, woensdag en vrijdag. Dat betekent dat de patiënten van onze praktijk dus twee huisartsen hebben. Wij werken samen op de woensdag en zorgen voor een goede overdracht naar elkaar. Als het zo zou zijn dat U een voorkeur heeft voor een van ons beiden, kan U dat bij het maken van de afspraak bij de assistente aangeven. Zij kan daar dan rekening mee houden, mits het geen spoedeisende klacht betreft. 

De variëteit in mensen, leeftijden en klachten, maken het huisartsenvak voor mij boeiend en dynamisch. Het blijft bijzonder dat mensen je vertrouwen en meenemen in hun vragen en problemen. Ik zal daar met respect mee omgaan. Wat ik een leuke ontwikkeling vind is de grotere behoefte van mensen aan autonomie en mee kunnen en mogen bepalen welk beleid het beste bij hen past. Graag probeer ik samen tot oplossingen komen.

We zijn een opleidingspraktijk. Dat betekent dat we artsen opleiden tot huisarts. Dit is prachtig om te mogen doen en het blijft bijzonder te ervaren dat ook patiënten hier veel begrip voor hebben.

Naast mijn werk als huisarts, ben ik partner en moeder van 3 geweldige kinderen, 1 jongen en 2 meisjes (2006,2007, 2009). Wij wonen in Waalre. Ik sport graag, hardlopen en tennis. Het is heerlijk om buiten en actief te zijn. De rust vind ik in lezen en een hapje eten met familie of vrienden.