Terug naar teamoverzicht

A.P. Nederstigt

Huisarts

 

Spreekuurtijden


Vakantie

21 jul. – 16 aug. 2024

 

 

 

Over mij

Na opgegroeid te zijn in Eindhoven, heb ik mijn geneeskunde opleiding in Maastricht gevolgd. Vervolgens heb ik onder andere als arts op een intensive care en een psychiatrie afdeling ervaring opgedaan. Gedurende mijn werk in het ziekenhuis merkte ik dat ik behoefte had aan verdieping van de arts-patient relatie, reden waarom ik in 1999 voor de huisartsopleiding koos.

De essentie van het huisartsenvak is voor mij de langdurige en intensieve band met mijn patienten. Met name gedurende de belastende periode rond een ernstige ziekte verdiept deze band met de patient en de familieleden zich. Tijdens deze levensfasen vind ik het mijn grote uitdaging om de juiste balans te bieden tussen medische behandeling en geestelijke ondersteuning. Ruim de tijd nemen voor de patient en zijn of haar omgeving staat hierbij voor mij centraal.

Zelf ben ik altijd fanatiek sporter geweest, waardoor als vanzelf mijn interesse voor het bewegingsapparaat en sportblessures is ontstaan.
In mijn privé situatie woon ik samen met mijn vriendin in Eindhoven, en samen hebben we drie kinderen; Floor, Teun en Jip. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten als tennis en wielrennen.